23948sdkhjf

Ny salgschef for LG Air-Conditioning & Energy Solutions

Johan Wredström er ny salgschef for LG Air-Conditioning & Energy Solutions. Han skal udvikle og udvide distributionen af varmepumper og aircondition i Norden.
LG satser stort på det nordiske marked for varmepumper og aircondition og ansætter nu Johan Wredström som nordisk salgschef for Air-Conditioning & Energy Solutions (AE).

Johan Wredström bliver ansvarlig for at udvikle LGs distributionskanaler med det formål at blive en af de største aktører på det nordiske marked. Han har indtil nu haft stillingen som nordisk markedschef for LG AE. Desuden har han haft ledende salgsstillinger i forbrugerelektronikbranchen i mere end 15 år.

- LG AE satser offensivt på Norden og har lavet aftaler med strategisk vigtige distributører. Det bliver meget spændende at være med til at udvikle salgsarbejdet sammen med dem, siger Johan Wredström.

Fokus på installatørerne
Det er afgørende at værne om installatørerne, og det gøres blandt andet ved at udbyde markedsledende uddannelse og support. I Arlandastad i Sverige har LG et topmoderne uddannelsescenter, LG AE Academy, hvor installatører uddannes og certificeres i LGs varmepumpe. Målet er at sikre et højt kompetenceniveau i LGs produkter, da dette skaber tryghed for forbrugeren.

- Globalt satser LG især på AE-området, og det er trygt at have Johan med om bord på det nordiske marked. Med sin brede erfaring med udvikling af salgskanaler bliver Johan en vigtig spiller i vores nordiske ekspansionsplaner, siger Azita Hedayati, nordisk salgsdirektør for LG Air-Conditioning & Energy Solutions.

Inden for Air-Conditioning & Energy Solutions (AE) finder man LGs energibesparende varmepumper og luft-/ vandbaserede AC-system til private forbrugere samt det kommercielle VRF-system til store installationer, for eksempel til kontorbygninger. Rekrutteringen af Johan Wredström er et led i LGs omfattende satsning på det nordiske marked.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08