23948sdkhjf

Ny interesse for konkursramt resort-projekt

I kølvandet på konkursen i selskabet bag golf- og resort-projektet Palm City har der været flere henvendelser på dele af projektet.
Sidste uge blev selskabet bag det frederikshavnske milliard-projekt Palm City Properties A/S erklæret konkurs ved Skifteretten i Hjørring.

Den nyhed har fået flere aktører til at melde sig på banen med interesse i enkelte dele af det omfattende resort-projekt.

- Det er ikke så skidt, at det ikke er godt for noget. Vi har modtaget henvendelser fra flere sider fra folk, som har vist interesse for at lave golfbane og bygge nogle huse tæt på den eksisterende golfbane, oplyser Otto Stavad fra Palm City til Kanal Frederikshavn.

Fortsætter parcelhusbyggeri
Kort efter konkursen stod det klart, at entreprenørfirmaet Arne Andersen Vrå A/S vil fortsætte arbejdet med de dele af projektet, som ikke er berørt af konkursen.

Entreprenørfirmaet er i gang med at byggemodne en del af det såkaldte Beach-område nær Kattegat. Arne Andersen skulle efter sigende også have overtaget projektets centerområde, hvor der efter planen skal bygges restaurant og indkøbscenter.

Læs mere om: Byggeri fortsætter trods konkurs .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094