23948sdkhjf

Buhl & Bønsøe styrker kalibreringsafdelingen

Buhl & Bønsøe mander op i kalibreringsafdelingen for at varetage den stigende efterspørgsel efter virksomhedens akkrediterede kalibreringsydelser.
Buhl & Bønsøe opruster nu i firmaets kalibreringsafdeling.

- Vi oplever, at mange virksomheder har sat øget fokus på, at deres udstyr bliver akkrediteret kalibreret, og den positive udvikling betyder, at vi har udvidet med endnu en kalibreringstekniker. For at imødekomme de mange opgaver har vi desuden netop foretaget en stor investering i et nyt fugtkammer til vore mange fugtkalibreringer, lyder det fra service- og kalibreringschef Lene Maribo Schou, Buhl & Bønsøe A/S.

Nyt ansigt hos Buhl & Bønsøe
Ny i kalibreringsafdelingen hos Buhl & Bønsøe er Jesper Andreasen.

Jesper tiltrådte stillingen som kalibreringstekniker 1. januar, og vil især have kalibrering af temperatur og fugt som hovedområde. Senest kommer Jesper fra en stilling hos Vestas, hvor han har været med til at opbygge virksomhedens kalibreringsaktiviteter i Kina og USA.

Buhl & Bønsøe A/S repræsenterer en række anerkendte mærkevarer og er specialiseret forhandler af kvalitetsmåleudstyr inden for bl.a. temperatur-, fugt-, tryk-, lufthastigheds- og miljømåling. Service, support og DANAK akkrediteret kalibreringer er en del af firmaets ydelser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125