23948sdkhjf

11.200 m² stor energirenovering i Middelfart

93 almene boliger står foran en gennemgribende renovering. Middelfart Andelsboligforening har netop udbudt projektet i tre delaftaler.
Almene boliger over hele landet gennemgår i disse år omfattende forbedringer, og nu er endnu et stort renoveringsprojekt undervejs.

I samarbejde med Christensen & Rottbøll har Middelfart Andelsboligforening netop udbudt bygge- og anlægsopgaverne i forbindelse med energirenovering af 83 lejligheder fordelt på fire boligblokke fra 1970’erne – i alt 11.200 m² inkl. kælder og trapperum.

Arbejdet ventes indledt i oktober måned, og når projektet er gennemført i efteråret 2014 vil de fire boligblokke fremstå med nye, lette facader, nye vinduer og udvendige døre, nye køkkener, nye toiletter, nye murede gavle, ny tagdækning og nye installationer.

Hertil kommer asbest- og PCB-sanering samt ændringer af belægninger og beplantninger i terræn. Bygherren oplyser i forbindelse med udbuddet, at planen er at renovere 9-12 lejligheder ad gangen med løbende genhusning.

Udbuddet omfatter tre delaftaler; henholdsvis bygningsentreprise, installationsarbejder og elevatorer. Der prækvalificeres 5-7 firmaer til hver af de tre delaftaler, som alle tildeles efter kriteriet laveste pris.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066