23948sdkhjf

Elektrikere nyder godt af aarhusiansk byggeboom

Det ene store byggeprojekt efter det andet kaster masser af arbejde af sig til de østjyske elektrikere. For store udbud kan dog udelukke mindre firmaer.
- Vi er optimistiske. Det er i Aarhus, det sner lige nu - endda kraftigt. Hvis man bevæger sig rundt i byen, får man det ene byggechok efter det andet. Der er kraner alle vegne. På havnen, i Skejby, ved Multimediehuset og Å-husene, det nye kulturhus på baneområdet - jeg kan blive ved med at remse op.

Sådan beskriver den lokale formand for Dansk El-Forbund, Ervind F. Poulsen, udviklingen i det Aarhus-området til Jyllands Posten.

De mange byggeprojekter er lig jobs til elektrikerne i området, hvor ledighed ellers liger lidt over landsgennemsnittet.

Kæmpelicitationer udelukker de mindre
De store byggeprojekter er dog nødvendigvis ensbetydende med positive nyheder for de mindre installatører, mener forbundsformanden.

Således vil for store udbud af el-opgaverne på byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Skejby resultere i, at mindre, danske firmaer reelt udelukkes fra at byde ind.

- Vi danske elektrikere kan sagtens løse opgaverne, siger Ervind F. Poulsen til Jyllands Posten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078