23948sdkhjf

Krisen knækkede Stabilo Montage

Entreprenørfirmaet Stabilo Montage ApS er erklæret konkurs af Skifteretten i Roskilde. Siden krisens start har firmaet oplevet flere år med millionunderskud.
Tilbageganen i byggebranchen satte for alvor sit præg på Stabilo Montage ApS i 2010, hvor firmaets senest offentliggjorte årsrapport er fra.

Selskabet, som drev entreprenørforretning med montagevirksomhed, havde et bruttotab på -1,1 mio. kr. mod godt en kvart million i 2009.

Med årets resultat, et underskud på -2,4 mio. kr., kom det samlede underskud for 2009 og 2010 op på 2,55 mio. kr. Firmaet ledelse betegnet da også underskuddet som utilfredsstillende.

Ved regnskabsårets afslutning den 30. december 2010 var firmaet s egenkapital negativ med -1,9 mio. kr.

Udviklingen tilskrives i ledelsesberetningen afmatningen og den begrænsede aktivitet i byggebranchen, der medførte den manglende ordretilgang, som resulterede i det dårlige resultat. Ifølge ledelsesberetningen var der i de første fem måneder af 2011 en betydelig ordretilgang, som gav forhåbninger om, at man kunne opnå yderligere ordretilgang og dermed sikre den nødvendige fremgang.

Det lader dog ikke til at have været nok til at rette op på underskuddet. Således har Skifteretten i Roskilde pr. 20. januar 2012 tager Stabiol Montage ApS under konkursbehandling efter begæring modtaget den 9. januar.

Kurator er advokat Christian B. Elmer, Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab, Kalvebod Brygge 39, 1560 København V.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234