23948sdkhjf

Karolinelund genåbnes for offentligheden

Efter nedtagningen af forlystelserne åbnes det nedlagte tivoli Karolinelund for offentligheden. Den videre planlægning for brugen af området fortsætter.
Efter en større debatperiode om fremtidens Karolinelund åbnes området til sommer som det er.

Baggrunden er det faktum, at Karolinelund efter nedtagningen af forlystelserne fremstår mere klar og tilgængelig end forventet, og dels de mange tilkendegivelser, som kommunen har modtaget i debatperioden.

- Vi har konstateret, at folk har haft en naturlig nysgerrighed og trang til at gå ind på området, hver gang der har været en åben adgang til området. Og mange af de henvendelser, vi har fået, peger i retning af åbenhed og tilgængelighed – det midlertidige og det eksperimenterende. Det vil vi gerne følge op på, siger rådmand i Teknik- og Miljøforvaltningen Mariann Nørgaard.

Fremtiden for området stadig ikke fast
Styregruppen bag Karolinelund var på besigtigelse i området i starten af det nye år. Her var der enighed om at imødekomme ønsket om at gøre området tilgængeligt, mens der planlægges videre for områdets fremtid.

Når parken genåbner til sommer, fremstår den altså ikke i sin endelige form, men den bliver et bynært og tilgængeligt område, som kan bruges til forskellige aktiviteter. I forbindelse med åbningen sikres der en stiforbindelse igennem parken, ligesom belysning og toiletter renoveres.

Udover at gøre parken tilgængelig for borgerne, drøftes mulighederne for også at bruge bygningerne i parken (Påfuglen og værkstedsbygningen) til midlertidige aktiviteter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172