23948sdkhjf

VAB bygherre på ældreboliger

Byggeriet af to femetagers punkthuse, der indrettes til ældreboliger, får noget utraditionelt Vestsjællands Almene Boligselskab som udlejer.
Vestsjællands Almene Boligselskab (VAB) har investeret 60 mio. kr. i at opføre to punkthuse i Holbæk.

I bygningerne, som er på fem etager med hver ca. 1.400 m², indrettes ældreboliger og serviceareal. Holbæk Kommune har lejet hovedparten af boligerne, men bliver dog ikke eneste part, der kommer til at stå for anvisningen af ældreboligerne. VAB har således sikret sig retten til at udleje 10 af ældreboligerne. Og selvom det er første gang, af boligselskabet bevæger sig ind på området føler VAB-direktør Karsten Krüger sig sikker på, at det ikke bliver et problem at få lejemålene besat.

- Jeg forventer, at vi kan underskrive de første lejekontrakter i løbet af et par uger, og at vi har lejet vores 10 lejemål ud inden sommer, siger Karsten Krüger til nordvestnyt.dk.

Energirigtige boliger
Byggeriet af punkthusene er både projektere og tegnet af Kullegaard Arkitekter A/S, mens PSP Byg A/S fra Holbæk står for selve byggeriet. Arbejdet ventes færdig til april, så de første beboere kan flytte ind i midten af måneden.

Bygningerne er opført i energiklasse 1.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096