23948sdkhjf

Slots- og Ejendomsstyrelsen valgte igen Intego

Da moderniseringen af elevatoren ved Frederikshavn Politi kom i udbud, vandt Intego opgaven på et solidt forarbejde og kendskab til bygningen.
Da elevatoren hos Frederikshavns Politi trængte til en modernisering, blev opgaven sendt i udbud. Intego A/S var blandt tilbudsgiverne og blev udpeget som vinder blandt andet på baggrund af et grundigt forarbejde. Blot to måneder efter det første møde stod den nye elevator klar til brug.

Frederikshavns Politi arbejder til dagligt tæt sammen med Slots- og Ejendomsstyrelsen, som ejer bygningen og dermed også den udbydende myndighed.

Intego blev bedt om at byde ind på opgaven, da virksomheden i forvejen havde særdeles godt kendskab til både bygning og elevator på grund af en mangeårig serviceaftale på det gamle elevatoranlæg.

Forarbejde betaler sig
Opgaven omfattede både udskiftning af styretavle, gennemgang af elevatorspil samt en totalrenovering af stolen, og forarbejdet viste sig at have afgørende betydning for valget af entreprenør.

- Intego viste stor interesse for opgaven, og efter at have haft besøg af to af virksomhedens teknikere forud for tilbudsgivningen, følte vi, at opgaven blev placeret i trygge og professionelle hænder, fortæller Lennart K. Fischer, Servicetekniker hos Frederikshavns Politi.

Kortvarig nedetid
Selve gennemførelsen af projektet blev planlagt i samarbejde med både Frederikshavns Politi og Slots- og Ejendomsstyrelsen, og den endelige projektplan blev overholdt til mindste detalje.

- Projektet er forløbet stille og roligt efter planen, og vores daglige arbejde har på inden måde været generet af Integos tilstedeværelse. Tvært imod har teknikerne været yderst fleksible, og var vi nødsaget til at benytte elevatoren i nedetiden, fandt de straks en løsning, som gjorde det muligt for os, fortæller Lennart K. Fischer. Elevatorens nedetid var begrænset til kun tre uger, og herefter stod den nye og moderne elevator klar til brug.

Integos elevatorafdeling udfører også service i døgnvagt. Afdelingen har stor kompetence inden for både nyanlæg og efterfølgende service på tovbårne- og hydrauliske elevatorer, og samarbejdet med Frederikshavns Politi og Slots- og Ejendomsstyrelsen omfatter også fortsat en serviceaftale.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109