23948sdkhjf

SLA opruster på ledelsesfronten

Mette Skjold tiltræder den 1. april som tegnestuechef/ business manager ved rådgivningsvirksomheden indenfor byudvikling og landskabsarkitektur, SLA A/S.
SLA A/S, som er blande de førende indenfor rådgivningsvirksomhed ved byudvikling og landskabsarkitektur, opruster på ledelsesfronten som led i en ambitiøs vækststrategi.

Det drejer sig om den 38-årige arkitekt Mette Skjold, der tiltræder som tegnestuechef / business manager den 1. april 2012.

Med Mette Skjolds ansættelse opgraderer SLA yderligere virksomhedens kompetencer indenfor strategisk byplanlægning og byudvikling, et område hvor SLA har oplevet kraftig vækst i de seneste år.

- Vi er meget glade for ansættelsen af Mette Skjold som tegnestuechef og business manager. Siden hun kom til SLA i 2010 har Mette ledet en række af tegnestuens største og mest komplicerede byplanlægningsprojekter, og hun har spillet en central rolle i udviklingen af procesurbanismen – SLA’s planlægningsværktøj, siger Ole Jean Ferbing, bestyrelsesformand i SLA.

Internationalisering i højsædet
Som tegnestuechef / business manager skal Mette Skjold videreføre SLA’s fokus på vækst, internationalisering og realiseringen af tegnestuens ambition om at blive verdens bedste landskabsarkitekttegnestue.

Mette Skjold er uddannet arkitekt fra Århus Arkitektskole og Bartlett School of Architecture i London. Hun har derudover en international Master i Leadership & Innovation fra Copenhagen Business School.

Inden hun kom til SLA i 2010 var Mette Skjold fra 2001-09 leder og forretningsudvikler af planlægnings- og byudviklingsafdelingen i Henning Larsen Architects, hvor hun også var associeret partner.
Læs mere om: SLA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11