23948sdkhjf

Schmidt, Hammer og Lassen taber tvist om skimmelsvamp

Voldgiftsretten har givet Vejle Kommune medhold i, at arkitektfirmaet i rollen som totalrådgiver skulle have håndteret fund af skimmelsvamp i Spinderihallerne anderledes.
I september 2009 blev der i Spinderihallerne i Vejle konstateret skimmelsvamp i vægge, lofter og gulvet flere steder i Spinderiet, der udgør 2.000 m² af komplekset.

Dengang var den forventede pris for at rense bygningerne for skimmelsvampen på mellem en halv og halvanden million. Ifølge Vejle Amts Folkeblad stod det dengang klart, at kommunen efter at have betalt rensningen ville kræve pengene retur fra Schmidt, Hammer og Lassen og Niras.

Ikke opgaven voksen
Voldgiftsretten har nu slået fast, at Schmidt, Hammer og Lassen, der fungere som totalrådgiver på ombygningen af kultur- og erhvervsbyggeriet, ikke udførte sin opgave godt nok. Det skriver Vejle Amts Folkeblad ifølge vlr.dk.

Dommen, som betyder, at Schmidt, Hammer og Lassen skal betale 1,1 mio. kroner, siger ifølge vlr.dk, at arkitektfirmaet skulle have informeret kommunen bedre samt tidligere have opdaget skimmelsvampen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097