23948sdkhjf

Modeugen i Moskva hyrer dansk arkitektfirma

Morten Mygind Arkitekter har fået til opgave at designe et 4.500 m² stort udstillings- og loungeområde under Mercedes-Benz Fashion Week Russia, der afholdes i næste måned.
Mercedes-Benz Fashion Week Russia er, med et besøgstal på mere end 30.000 over fem dage, den toneangivende modeuge i Rusland, som er et af de største vækstmarkeder – også for dansk mode og design.

Derudover nyder designugen massiv international bevågenhed med deltagelse af flere end 1.000 journalister.

Morten Mygind Arkitekter har fået ansvaret for at udvikle selve ’hjertet’ af Fashion Week Russia; nemlig det centrale udstillings- og loungeområde på 4.500 m².

Morten Mygind fortæller til Building Supply, at opgaven går ud på at skabe et nyt helhedslook til modeugen. Målet er at etablere et nyt centrum, som samler modeugens forskellige aktiviteter og åbner nye muligheder for dialog og networking, for business and pleasure.

- Et projekt af denne dimension og med denne centrale placering i hjertet af modeugen er naturligvis noget af en udfordring. Men folkene bag modeugen er faldet for vores oplæg, så noget må vi have ramt med vores klare og stramme skandinaviske stil. Jeg er sikker på, at vi giver modeugen i Moskva et smukt ansigt, som vækker international opsigt og kommer til at skabe nogle rammer, som åbner nye muligheder – også for danske virksomheder, siger Morten Mygind, som i denne uge er i Moskva for at holde møder med produktionsholdet.

Målrettet indsats i Rusland
Med en baggrund fra to af Danmarks førende arkitektvirksomheder – 3XN og Arkitema – etablerede Morten Mygind egen tegnestue i starten af 2009, som siden har stået bag opførelsen af diverse offentlige institutioner og byggerier for professionelle og private investorer.

Morten Mygind fortæller, at opgaven i Moskva er kommet i hus efter en målrettet indsats mod det russiske marked, som også den danske ambassade i Moskva har været involveret i. Dette er sket i tæt samarbejde med Moskva-bosatte Lau Geckler, som er partner og bestyrelsesmedlem i virksomheden.

Det nye koncept skal lanceres allerede ved den kommende modeuge, som finder sted i Moskva fra den 21. marts 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111