23948sdkhjf

Dansk Halbyggeri vinder idrætshal og inviterer underentreprenører

Faxe Kommune underskrev fredag entrepriseaftale på den nye 1.595 kvm idrætshal i Dalby, betegnet Dalby Hal2, som skal opføres af Dansk Halbyggeri med byggestart i januar 2021. 

- Kontrakten går til Dansk Halbyggeri i samarbejde med HPH Totalbyg som totalentreprenør, siger byggerådgiver Karsten Møller, Faxe Kommune, i en pressemeddelelse. 

- Vi indbød fire entreprenører, og HPH Totalbyg/Dansk Halbyggeri er den, der bedst opfylder vores krav til byggeriet og til prisen. Det har været en god forhandling om at få mest muligt for pengene, fortsætter han og uddyber, at den arkitektoniske løsning, hallens indretning og kvaliteten arbejdet var udslagsgivende.

Totalentreprisen løber op i cirka 10 mio. kr.

Hallen med en fuld håndboldbane og tilskuerpladser er på 1.036 kvm. Her er også plads til fem badmintonbaner. Derudover er der godt 400 kvm med omklædning, depot, cafe og et multirum til møder og andet for borgerne og foreningslivet i Dalby. 

Inviterer underentreprenører ind på projektet

Dansk Halbyggeri står selv for projektering og byggestyring, mens beton, montage, VVS, el mm. udføres i fagentreprise. I den kommende tid inviteres underentreprenører ind til at udføre de forskellige fagentrepriser. 

På højden vil projektet beskæftige 10 mand fordelt på forskellige håndværksfag og underentreprenører.

Arkitektfirmaet HS/Brunsgaard Laursen er Faxe Kommunes eksterne bygherrerådgiver i udbudsprocessen og under byggeriet.

Dansk Halbyggeri bruger kun ni måneder på at opføre den nye idrætshal, som dermed vil stå færdig til skoleåret i september 2021.  

Pt. arbejder Dansk Halbyggeri på otte forskellige halbyggerier navnlig til sport og fritid i hele landet i hoved- eller totalentreprise.

Fakta: Dalby Hal2

Bygherre: Faxe Kommune

Bygherrerådgiver: Arkitektfirmaet HS/Brunsgaard Laursen

Totalentreprise: HPH Totalbyg i samarbejde med Dansk Halbyggeri

Omfang: 1.595 kvm

Byggeperiode: Januar - september 2021

Totalentreprise: Cirka 10 mio. kr.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14