23948sdkhjf

TUN Byg et godt koncept med plads til forandring

Selvom TUN Byg 2010 fik gode karakterer fra både udstillere, TUNs medlemmer og de besøgende, så er der altid plads til forbedringer. De store konceptændringer skal man dog ikke vente, lyder det fra arrangørerne.
Efter TUN Byg 2010 fik Trælasthandlerunionen udarbejdet en tilfredshedsundersøgelse hos IFO - Instituttet for Opinionsundersøgelse – der afslørede et overordentligt højt tilfredshedsniveau, men det betyder ikke at man hviler på laurbærrene.

- Vi har nu i 27 år bevist, at det her er det rigtige, derfor vil vi heller ikke pille ved det store set-up, siger direktør for TUN Palle Thomsen og tilføjer:

- Dermed ikke sagt, at der ikke er ting, vi kan gøre bedre.

Alle plusserne fra 2010
Undersøgelsen, der er foretaget blandt TUNs medlemmer, udstillerne og de besøgende afslører, at 96% af udstillerne var tilfredse med messen, at 94% af TUNs medlemmer og deres kunder var tilfredse med udbyttet af besøget på messen, mens 88% af de besøgende var tilfredse med besøget og udbyttet på messen.

- Det er fantastiske tal og vi er så glade for de positive resultater. Det er selvfølgelig godt at både udstillere og vores medlemmer udviser så stor en tilfredshed, da de jo nærmest har aktier i messen, men at 88 % af de besøgende er tilfredse med messen – det er næsten det bedste, for så har vi jo overordnet set ramt rigtig – både med hensyn til fagligt niveau og antallet af udstillere, siger sektorchef hos TUN Ingelise Alsø og tilføjer:

- Men når det så er sagt så skal vi bruge undersøgelsen til at rette ind på de områder, hvor tilfredsheden ikke var helt i top.

Man kan altid blive bedre
Tilfredshedsundersøgelsen har ifølge Ingelise Alsø ført til en del småændringer i forbindelse med 2012-udgaven af messen.

- Vi har fået tilbagemeldinger om kødannelse ved indgangen – det tog simpelthen for lang tid at komme ind på messen. Nu har vi fået installeret skannere med hukommelse, så vi ikke påvirkes af, såfremt computersystemet går ned, fortæller hun.

- Derudover har vi etableret flere spisesteder med et større udvalg, da det også har været et de tilbagevendende kritikpunkter, og ellers er der en række småting, som man måske ikke lægger umiddelbart mærke til, men som gør messen til en bedre oplevelse – overordnet set, slutter hun.

Konceptet holder
Med 27 år på bagen må TUN Byg 2012 siges at være gammel i gårde, men for Palle Thomsen er der en grund til at folk bliver ved med at vende tilbage til det efterhånden godt afprøvede koncept.

- Erfaringer viser at det vi har gjort indtil nu virker, men vi justerer jo også løbende. Der er ting vi kan gøre bedre, steder hvor vi kan rette lidt op og til, siger Palle Thomsen, men understreger slutteligt:

- De store konceptændringer kommer ikke til at ske. Det holder det her.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096