23948sdkhjf

Fleksible bygninger giver plads til udvikling og læring

Adapteos fleksible skolebygninger kan indrettes med en skræddersyet grundplan i op til tre etager, med klasseværelser og lokaler til aktiv læring og fysisk aktivitet. Derudover er der et godt indeklima med god belysning, god luftkvalitet og akustik.

Der er rift om de fleksible bygninger fra Adapteo. På trods af virksomhedens omfattende flåde af modulbygninger går der ikke længe fra modulerne er demonteret fra en afsluttet lejeperiode, til de er istandsat og leveret og monteret hos en ny kunde.

Kommuner landet over er de primære aftagere af modulløsninger i form af skoler, institutioner, ældrepleje, kontorer og boliger. Derudover er der tilpasninger af pavillonerne til specifikke formål, uanset omfanget. Samtidig ser de også mange fordele i den økonomiske frihed, de kan få med muligheden for at vælge enten at leje, lease eller eje en pavillonbygning.

- Samfundsøkonomisk er det jo dyrt at rive en skole ned og opføre en ny. Fra tidspunktet, man starter planlægning af byggeriet af en ny skole og indtil den er færdig, kan både elevtallet og den pædagogiske praksis have ændret sig meget. Fleksible modulbygninger er derfor en oplagt mulighed, da de både er hurtige og nemme at opstille, samt har et overskueligt driftsbudget. De kan løbende ændres, så de for eksempel passer til en mindre årgang - vi kan bygge til og tage fra, når behovene ændres,” fortæller Claus Haastrup, der er Head of Sales i Adapteo, og fortsætter:

- Vores grundtanke er genanvendelse. Modulerne er af træ, og de kan transformeres, genbruges, opskaleres, nedskaleres og endda flyttes i løbet af få uger ved hjælp af et modulært og cirkulært byggekoncept. Med bygningerne kan skolerne og institutionerne få de mest optimale løsninger og samtidig løse kommunens akutte behov.

Hvad enten der er brug for at udvide en eksisterende bygning eller bygge en ny, tilpasser Adapteo alle modulløsninger til kundens behov og ønsker i forhold til indretning, opsætning og nedtagning, samt i forhold til det økonomiske og kundens aktuelle situation.

Se mere på https://adapteo.dk/

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078