23948sdkhjf

Modulbyggeri til fritidsklub

Fritidsklubben ved Buskelundskolen i Silkeborg er flyttet ind i 218 m² pavilloner fra AGJ Pitzner.
Efter et lille års tid i lånte lokaler hos en idrætsforening er fritidsklubben ved Buskelundskolen nu flyttet i egne lokaler opbygget af seks moduler fra AGJ Pitzner, og selv om det skete, netop som vinteren satte ind for alvor, har det været en god oplevelse både for børnene og for personalet.

Det fastslår afdelingsleder Susanne Mortensen, som har ansvaret for fritidsklubben. Ud over at få egne lokaler har fritidsklubben også fået mere plads, end den har været vant til.

- Vi er rigtigt glade for vores nye bygning. Der har simpelthen ingen problemer været, og jeg kan slet ikke se nogen ulemper i forhold til et permanent byggeri. Jeg ved ikke, hvor længe vi skal være i pavillonbyggeriet, men vores forbedrede faciliteter betyder, at vi er ved at have pladsproblemer. Det er bygget til 60 børn, men vi har allerede efter et par måneder fået så meget tilgang, at vi nu er ca. 80, og det er udelukkede de bedre lokaler, der er årsagen, siger Susanne Mortensen.

Midlertidig løsning
Byggeriet ved Buskelundskolen ligger ca. 50 meter fra selve skolen tæt ved idrætsanlægget og består af seks moduler med skrånende tag og beklædning som falder fint ind i omgivelserne. Bygningen er opført efter BR10 med fjernvarme og Danfoss varmestyring. Belysningen er forsynet med censorer, så elforbruget minimeres.

Der er ikke sat nogen tidsplan for opstillingen af modulerne til fritidsklubben ved Buskelundskolen, men bygningskonstruktør ved Silkeborg Kommune, Torben Kragelund, fastslår, at modulbyggeriet er valgt, fordi de er en midlertidig løsning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11