23948sdkhjf

Gymnasium udbyder igen totalrådgivning på aulabygning

Efter, at Klagenævnet for Udbud kendte rådgivnings-kontrakten på en aulabygning på Thisted Gymnasium ulovligt, genudbydes totalrådgivningen nu.
Den 7.3.2011 indgik Thisted Gymnasium og HF-Kursus en kontrakt med arkitektfirmaet Friis & Moltke A/S om teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med opførelse af en ny aulabygning i tilknytning til Thisted Gymnasium.

Kontrakten blev indgået på baggrund af en direkte tildeling og således uden forudgående offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse.

Klagenævnet for Udbud har i kendelse af 3.1.2012 efterfølgende pålagt Thisted Gymnasium & HF-kursus, at bringe kontrakten indgået med Friis & Moltke den 7.3.2011 om teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med opførelse af ny aulabygning i tilknytning til Thisted Gymnasium til ophør med virkning fra den 1.3.2012.

Læs mere i artiklen : Mister ret til at renovere egen bygning .

Rådgivning på resterende byggeri
Projekteringen for aulabygningen er afsluttet, projektet er udbudt i storentrepriser, der er afholdt licitation, der er kontraheret og udførelsen er igangsat.

På ovenstående baggrund udbyder Thisted Gymnasium & HF-Kursus i totalrådgivning teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med resterende udførelse af ny aulabygning. Totalrådgivningen omfatter rådgivning i forbindelse med udførelse, herunder projekteringsledelse, projektopfølgning, byggeledelse, arkitekt- og ingeniørfagtilsyn, ”som udført” og "rådgiverskrift". Herudover indeholder rådgiveropgaven også sikkerhedskoordinering.

Sidste frist for at afgive bud er den 27. marts og rådgivningen påbegyndes den 14. april 2012.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079