23948sdkhjf

Munck-selskab vinder rammeaftale i Sønderborg

Munck Forsyningsledninger har netop indgået en rammeaftale med Sønderborg Varme med  opstart d. 1. februar 2021, oplyser anlægsentreprenøren i en pressemeddelelse.

Rammeaftalen omfatter hovedsageligt jord- og belægningsarbejde, og den løber i to år med mulighed for yderligere to års forlængelse.

- Vi har haft opgaven for nogle år tilbage, hvor vi satte stor pris på det gode samarbejdet med Sønderborg Varme. Dét glæder vi os meget til at genoptage, fortæller regionsdirektør Per Jensen, som har ansvaret for Munck Forsyningsledningers aktiviteter i Jylland, i pressemeddelelsen.

Høj aktivitet og beskæftigelse

I Jylland arbejder Munck Forsyningsledninger på flere store rammeaftaler inden for fjernvarmeområdet, blandt andet i Aarhus, Horsens og Trekantsområdet. Med den nye rammeaftale i Sønderborg kommer selskabet til at beskæftige over 200 medarbejdere alene med fjernvarmearbejde i Jylland, oplyser Per Jensen.

Fjernvarmeområdet er generelt præget af høj aktivitet. Hos Munck Forsyningsledninger indebærer fjernvarmeopgaverne alt fra renovering, driftsopgaver og nyanlæg til store konverteringsprojekter.

- Vi forventer, at det høje aktivitetsniveau på fjernvarmeområdet vil forsætte de kommende år - ikke mindst drevet af den grønne omstilling, hvor mange boliger skal konverteres fra fossile varmekilder til fjernvarme, siger Per Jensen.

Munck Forsyningsledninger, som beskæftiger sig med alt fra fjernvarme, fiber, el, vand, gas og kloak, omsatte i regnskabsåret 2020 for godt 1,1 mia. kr. Heraf udgør omsætningen på fjernvarme ca. 300 mio. kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11