23948sdkhjf

Odense centrum og havn skal bindes sammen

For at skabe sammenhæng mellem Odense centrum og havn skal der opføres en stibro over jernbanen. Totalrådgivning på opgaven er nu sendt i udbud.
Odense Kommune ønsker at binde byens centrum og havn bedre sammen. Derfor vil man opføre en stibro over jernbanen til brug for fodgængere og cyklister. Stibroen kan desuden give adgang til perronerne på Odense Station.

Kommunen har derfor udsendt prækvalifikation på totalrådgivning på opgaven.

Stibroen, som bliver ca 125 meter lang og påregnes et frit spænd på op til 55 meter, bliver et markant element i Odense by, som opleves af byens borgere, stibroens brugere og rejsende med tog og bus. Anlægget, bestående af stibroen, tilslutningsanlæg og pladser, skal udformes, så de fremstår som et vartegn af høj arkitektonisk kvalitet, hvori der integreres kunstneriske elementer samt andre virkemidler som lys og vandkunst.

Broen og de tilhørende pladser er et centralt element i en overordnet plan for at omdanne det tidligere havne- og industriområde, nord for jernbanen, til et attraktivt byområde med boliger og let erhverv.

Det forventes, at der vælges 1 - 3 vindere af projektkonkurrencen, som alle vil blive inviteret til at deltage i et efterfølgende forhandlingsforløb. Vinder af det efterfølgende forhandlingsforløb tildeles kontrakt med totalrådgivningen for projektet.

Interesserede virksomheder kan afgive bud på opgaven frem til den 29. marts 2012.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125