23948sdkhjf

Sikringsfirma køber op

Kibo Sikring, der blandt andet leverer sikringsløsninger til byggepladser, har haft pungen fremme og købt Nokas Teknik af Nokas Værdihåndtering. 

Det oplyser partnere i en pressemeddelelse. 

Opkøbet har til formål at styrke virksomhederne og Nokas Værdihåndtering og Kibo indgår samtidigt en længerevarende samarbejdsaftale. 

– Nokas tilfører Kibo Sikring yderligere ekspertise inden for sikkerhedsområdet, som vil understøtte vores forretning rigtig godt, og jeg forventer, at vi relativt hurtigt kan integrere de to organisationer, lyder en kommentar i pressemeddelelsen fra adm. direktør i Kibo Sikring, Lars Kramer. 

Fra konstitueret direktør for Nokas Teknik og adm. direktør for Nokas Værdihåndtering, Anders Gaba, lyder det, at man med det nye ejerskab forventer at kunne tilbyde flere løsninger: 

Køberen og den købte 

Kibo Sikring projekterer, installerer og servicerer små og store løsninger inden for mekanisk sikring, elektronisk overvågning samt mobilsikring.

Firmaet har mere end 130 ansatte fordelt på fire regionsopdelte afdelinger.

Nokas Teknik er specialiseret i at rådgive og levere løsninger inden for blandt andet alarm­anlæg, adgangskontrol og videoovervågning.

– Samtidigt får vores medarbejdere større mulighed for at udvikle og dygtiggøre sig, når de rykker ind i den nye organisation, der har en bredere palette af ydelser og færdigheder, tilføjer direktøren i pressemeddelelsen. 

Købet har virkning fra mandag den 8. februar 2021

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109