23948sdkhjf

Medie: A. Enggaard tæt på 700 millioners grundkøb i Odense

Udviklings- og ejendomsselskabet A. Enggaard er tæt på at gennemføre et grundkøb af de helt store i inderhavnen i Odense. 

Det skriver Fyens Stiftstidende med henvisning til flere af hinanden uafhængige kilder. Hidtil er der ikke kommet noget frem om den mulige kæmpehandel, fordi processen har været stemplet fortrolig. 

Der skulle være tale om 170.000 kvm jord, en del af vandarealet i inderhavnen og samlet 167.000 - 182.000 etagekvadratmeter. For de stedkendte er der tale om alle tilbageværende arealer i områderne kaldet Siloøen, Byens Ø, Pakhuskajen, Promenadebyen, Bryggen, Havnegadekvarteret og Søkvarteret. 

Prisen vil ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger løbe op i 700 mio. kr. 

A. Enggaard skulle have planer om at udvikle arealerne i samarbejde med landets pensionskasser. Det er dog kun PKA, der er sat navn på som en mulig partner til den nordjyske udvikler. 

Byrådets godkendelse er alt der mangler før handlen kan blive en realitet. Bestyrelsen i Lindø Port of Odense har angiveligt sagt ja til det store grundsalg.

Hverken Asger Enggaard, topchef i A. Enggaard, eller politikere og embedsfolk i Odense kommune vil kommentere sagen overfor Fyens Stiftstidende. 

I morgen tirsdag den 9. februar er ” Samarbejdsaftale om udvikling af Odense Inderhavn” dog eneste, lukkede punkt på et ekstraordinært fællesmøde med By- og Kulturudvalget  og Økonomiudvalget i Odense Kommune.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14