23948sdkhjf

Konkurrents konkurs baner vejen for Herning-entreprenør

O. V. Engstrøm vandt licitationen på et nyt gymnastikcenter i Svendborg til 56 mio. kr. Efter firmaets konkurs ser opgaven nu ud til at ende i hænderne på C.C. Contractor.
Mandag gik Svendborg-entreprenøren O. V. Engstrøm konkurs, og dermed står det klart, at firmaet alligevel ikke kommer til at opføre Svendborg Gymnastikforenings nye gymnastikhus. Det skriver Fyens Amts Avis.

Byggeriet, der har et samlet anlægsbudget på 56 mio. kr., har været udbudt i en omvendt licitation med en fast budsum på 44 mio. kr., og her leverede O. V. Engstrøm det mest fordelagtige tilbud foran C.C. Contractor, MT Højgaard, Hans Jørgensen & Søn samt 5E Byg.

Læs også: Svendborg-entreprenør er gået konkurs

Gymnastikforeningens formand, Michael Bjørn, bekræfter over for Fyens Amts Avis, at der nu forhandles til anden side, og ifølge avisen er det mest sandsynligt, at kontrakten lander hos Herning-firmaet C. C. Contractor.

- Det er rigtig ærgerligt, at det ikke kunne lade sig gøre med Engstrøm. Vi havde meget gerne set, at gymnastikhuset var blevet opført af et lokalt firma og havde derfor strakt os meget langt. Men primært må det være vores opgave at sikre vores hus, fortæller Michael Bjørn til avisen.

Ifølge formanden er man kommet hurtigt videre med de nye forhandlinger, og han forventer, at det om relativ kort tid kan meldes ud, hvem der får kontrakten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094