23948sdkhjf

60 nye ansigter til Bygma

Byggecenterkæden Bygma har indtil videre klaret sig fornuftigt gennem coronakrisen. Det har været et travlt år, og nu er den store byggemateriale-koncern klar til at ansætte 60 nye salgstrainees og lager- og logistikoperatørelever.

– Som en stor danskejet virksomhed ønsker vi at tage et medansvar for at uddanne den unge generation, og samtidig være med til at mindske ungdomsarbejdsløsheden. Bygma har til stadighed mindst 80 elever under uddannelse, og det vil vi - til trods for Coronakrisen - også have i det kommende år, siger HR-direktør Anette Sondrup i en pressemeddelelse.

Ifølge Anette Sondrup har byggebranchen et ansvar for at holde hjulene i gang.

– Og vi er stolte over at det år efter år lykkes os at rekruttere så mange kvalificerede og dygtige unge mennesker, der satser på en fremtid her hos os. Vi har et en målsætning om at beholde minimum 50 procent af de færdiguddannede elever, og vi tilbyder dem gode muligheder for at gøre karriere i Bygma, hvis de har lysten og evnerne, lyder det.

Et ansvar over for branchen

Jens Jensen, regionsdirektør for Bygmas Region Øst, som er den region der har optaget flest elever, understreger at Bygma ikke alene har ansvar for egen virksomhed men også over for branchen til kontinuerligt at uddanne elever.

– Det er de unge der på sigt skal føre virksomheden videre. De kommer som friske pust med nysgerrighed, viljen til at lære og ofte med en evne til at udfordre det bestående, som er gavnlig for virksomheden. Vores hovedsponsorat af det Danske Herrehåndboldlandshold har været med til at sikre, at flere og flere unge kender os. Det er rigtig positivt, vurderer han.

De fleste af de elever, Bygma optager er salgstrainees inden for b2b-salg, og en stadigt større andel af dem er kvinder, fortæller Anette Sondrup

– I år er behovet for at ansætte lager- og logistikoperatørelever i stor vækst. Det skyldes delvist den stigende travlhed med levering af varer, men kan også tilskrives at logistik er blevet en rodfæstet del af vores DNA. Samtidig oplever vi at flere har fået øjnene op for de karriereveje der er inden for logistikområdet, hvis man fx ønsker en lederuddannelse i Bygma, fortsætter HR-direktøren.

Lige nu er Bygma i gang med ansættelsen af årets kommende elever, der får en 2-årig uddannelse vekslende mellem praktik og skoleophold. De ansættes løbende med uddannelsesstart den 1. september.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156