23948sdkhjf

Siemens under tag i Grenaa

Aalsrode Tømrerfirma er i fuld gang med bygge to store haller på Grenaa Havn, som Siemens skal bruge i arbejdet med etableringen af Anholt Havmølleparken.
To nye haller på Grenaas Nordhavn på henholdsvis 1.000 m² og 2.000 m² fik tirsdag den 28. februar hængt de obligatoriske rejsegildekranse på tagkonstruktionerne.

Byggeriet udføres af Aalsrode Tømrerfirma, fra Norddjurs, som vandt licitationen på byggeriet af hallerne.

Bygherre på projektet er Grenaa Havn, som udlejer hallerne til Siemens Wind Power over en toårig periode. Hallerne skal være montage- og udskibningsplads for de 111 vindmøller, som Siemens Wind Power skal levere til Anholt Havmøllepark.

I brug til maj
– Her på Grenaa havn får vi rigtig gode arbejdsforhold. Den 1.000 m² store isolerede hal er ganske enkelt optimal i forhold til vores mandskab og til at udføre for- montage af elektroniske enheder, sagde Niels Thomsen, Commercial Project Manager for Siemens Wind Power, ved rejsegildet.

Han regner med, at den første udskibning af mølleelementer finder sted omkring 1. september i år, og allerede i maj vil de første mølledele ankomme til de nye haller.




Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094