23948sdkhjf

Storstilet Odense-projekt kun et udkast

Vinderforslaget for omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade i Odense midtby kan nå at ændre sig inden byggeriet er færdigt. Det slår borgmester Anker Boye fast.
Et team bestående af Entasis, Grontmij, Sweco Architects, Sbs Rådgivning og Momentum Research & Development blev sidst i februar udpeget som vinder af den internationale projektkonkurrence om omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade.

Projektet giver mulighed for 57.000 m² ny bebyggelse, som fordeler sig med minimum 50 procent boliger, svarende til omkring 300 nye lejligheder, samt 40 procent erhverv. De resterende 10 procent vil bestå af detailhandel, som butikker og cafeer og vil primært befinde sig i stueetagen for at skabe aktivitet i gadeplan.

Den fordeling så Odense-borgmester Anker Boye gerne ændret, så de boligerne udgør en større andel. Det skriver fyens.dk.

- Vi har butikker og erhvervslejemål nok i bymidten, så lad os få flere boliger i stedet, siger borgmesteren til fyens.dk og slår samtidig fast, at det vindende projekt kun er et udkast.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078