23948sdkhjf

Vinder af ombygningen af Frøstrup Kro fundet

Ombygningen af Frøstrup Kro kommer til at koste i overkanten af seks millioner kroner. Det viser resultatet af den netop overståede licitation for projektet.
Planerne om en ombygning af Frøstrup Kro til et aktivitetscenter og samlingssted for byen har været undervejs længe.

Det er arkitektfirmaet Rødbroe og Frederiksen, som sammen med et byggeudvalg står for renovering og ombygning af den tidligere kro. Og resultatet af den indbudte licitation på projektet er netop fundet. Det skriver nordjyske.dk.

Firmaerne som var billigst i licitationen var: Thyholm Murer for råhusentreprisen med et bud på 378.000 kroner, Peter Murers Byggefirma for murerentreprisen for 1,4 mio. kroner, Granly Tømrer og Snedkerforretning vandt tømrerentreprisen med et bud på 2,7 mio. kroner, Handest VVS vandt VVS- og blikkenslagerentrepriserne med bud på henholdsvis 389.000 kroner og 498.000 kroner, Frøstrup El-center for el-entreprisen med bud på 613.000 kroner og malermester Solveig Kirk for malerentreprisen for 298.000 kroner.

Det samlede beløb for byggeriet bliver dermed 6,3 mio. kroner. Det er 1,5 mio. kroner mere end foreningen bag projektet råder over, hvorfor de nu går på jagt efter det resterende beløb.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142