23948sdkhjf

Opkøb skaber Danmarks største virksomhed inden for grøn service

To af Danmarks førende leverandører af anlægsarbejder og grøn service - HedeDanmark og Skælskør Anlægsgartnere - har netop underskrevet endelig købsaftale.
En markant styrket tilstedeværelse for HedeDanmark på Sjælland og Fyn er en realitet, efter at HedeDanmark netop har underskrevet endelig købsaftale med Skælskør Anlægsgartnere.

Aftalen indebærer, at de cirka 300 medarbejdere fra Skælskør Anlægsgartner nu fuldt integreres i HedeDanmarks forretningsaktiviteter. Aftalen sikrer bl.a. HedeDanmark en markant styrket tilstedeværelse på Sjælland og Fyn med lokale kontorer i Sorø, Ølstykke og Odense.

Styrkede udviklingsmuligheder
Købet af Skælskør Anlægsgartnere udbygger HedeDanmarks position inden for grøn service, herunder etablering af grønne og grå anlæg over hele landet.

HedeDanmark vil efter overtagelsen af Skælskør Anlægsgartnere udføre opgaver inden for pleje og vedligeholdelse af grønne områder for offentlige og private virksomheder som bl.a. Danfoss, Novo Nordisk, Nordea, Banedanmark, DSB, Netto, COOP, Vejdirektoratet, Styrelsen for Slotte & Kulturejendomme samt en række andre offentlige virksomheder og kommuner over hele landet.

I øjeblikket udføres bl.a. forskønnelsesprojekter i centrum af København med bl.a. renovering af Købmagergade, Frederiksberggade, Kultorvet og Hauser Plads samt i Søndermarken ved Frederiksberg Slot.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187