23948sdkhjf

Modernisering og forskønnelse af ferieboliger for 60 millioner

Feriecenter Nordsøen er godt i gang med at sætte 276 ferielejligheder i første klitrække i stand. Efter renoveringen vil blokkene falde langt bedre i med resten af Blokhus.
Både indvendigt og ikke mindst udvendigt får Feriecenter Nordsøens betonblokke et løft.

- Arbejdet er nu i fuld gang. Den første betonblok er næsten færdig, og i løbet af foråret vil over hovedparten af lejlighederne blive renoveret. I højsæsonen holder vi en byggepause, men derefter fortsætter vi arbejdet, så de resterende lejligheder kan moderniseres i løbet af efteråret, fortæller bestyrelsesformand for Feriecenter Nordsøen i Blokhus, Niels Mathiesen, til nordjyske.dk.

Gråt og trist erstattes af lys og imødekommende
Moderniseringen af de 276 ferielejligheder koster Feriecentret over 60 mio. kroner. De mange millioner bruges på at gør de store altaner til en del af lejlighedernes boligareal, som kan anvendes året rundt. Samtidig opføres de nye glasfacader mod stranden som en vinkel ud mod facaden.

Udvendigt pakkes blokkene ind i hvid fibercement. Dermed kommer de gamle, grå blokke til at passe langt bedre til resten af Blokhus bymiljø, som de senere år også er blevet moderniseret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094