23948sdkhjf

Ny mand ved roret hos WO Råsted

Håndværksfirmaet, der er en del af Engsø Gruppen, har taget det næste skridt i et planlagt generationsskifte.
Som led i et generationsskifte har WO Råsted pr. 1. marts 2012 foretaget en række ændringer i virksomhedens organisation.

Den oprindelige stifter af Råsted Byggefirma, Bent Sønderskov, har overdraget ansvaret som tømrermester til Martin Jensen – en titel som Bent Sønderskov selv har haft siden sammenlægningen med WO Entreprise i 2009.

Som ny tømrermester bliver Martin Jensen ansvarlig for alle timelønnede medarbejdere samt virksomhedens værksted, produktion og uddannelse af lærlinge. Endvidere vil han fremover arbejde med projektsalg for hele Engsø Vest.

Bent Sønderskov vil fremover primært koncentrere sig om projektering, tilbud og salg af service og håndværksopgaver i firmaet samt sit organisationsarbejde som formand for Træsektionen i Dansk Byggeri, Østjylland.

Opgaven som adm. direktør i WO Råsted er overdraget til Morten Reher-Langberg, der i forvejen er adm. direktør i Engsø Vest.

WO Råsted er en Randers- og Aarhus-baseret håndværksvirksomhed, der siden 2009 har været en del af Engsø-koncernen. Virksomheden beskæftiger omkring 90 medarbejdere og varetager alt fra mindre serviceopgaver til større entrepriser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094