23948sdkhjf

Byggecentrum lukker i Ballerup

Virksomheden har besluttet at samle sine to permanente byggevareudstillinger i Middelfart. Målet er større synergi mellem udstilling, kursuscenter og efteruddannelser.
Byggecentrum har drevet permanente byggevareudstillinger i årevis – både øst og vest for Storebælt.

Siden 2001 har udstillingen øst for bæltet ligget i Chr. Rovsings gamle rumforskningshal i Ballerup, men fra 31. august lukker udstillingen og rykker mod vest til Byggecentrum i Middelfart:

- Vi har mange års erfaring med drift af byggevareudstillinger, og vi mener, at tiden nu er moden til at samle kræfterne ét sted – nemlig i Middelfart, siger direktør for Byggecentrums udstilling Jan Røgind Jørgensen.

Størst potentiale i Middelfart
At Byggecentrum har valgt at lukke ned i Ballerup begrunder direktøren med, at udstillingen i Middelfart har det største potentiale for videreudvikling – både for leverandører og for de besøgende:

- Der er nogle basale forhold, der gør udstillingen i Middelfart velegnet til at imødekomme fremtidens udfordringer. Dels ligger den centralt i landet og dels omfatter den både 3.000 m² indendørs og 25.000 m² udendørs udstillingsareal. Dette giver et enestående samlet volumen og en god dynamik og variation i de udstillede produkter, siger Jan Røgind Jørgensen og fortsætter:

- Fx har vi jo en række fritids- og sommerhuse og andre pladskrævende ’stande’, som vi ikke ville have mulighed for at udstille i Ballerup, og der er også stigende interesse for at udstille vedvarende energiløsninger. Her er Middelfart Kommune jo speciel aktiv bl.a. med initiativet Grøn Erhvervsvækst. Endelig er udstillingen i Middelfart uløseligt knyttet til vores kursuscenter samme sted og udgør dermed det andet, men vigtige ”ben” i den samlede, unikke profil for stedet som et samlet center for inspiration og læring, forklarer direktøren.

Indtil den 31. august 2012 er Byggecentrums udstilling i Ballerup åben som normalt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078