23948sdkhjf

Museumsudvidelse tættere på

Næste skridt kan tages mod en udvidelse af Skagen Museum. Plan- og Miljøudvalget i Frederikshavns Kommune besluttede tirsdag, at lade museet udarbejde en ny lokalplan.
Plan- og Miljøudvalget i Frederikshavn Kommune har nu givet grønt lys for, at Skagen Museum kan udarbejde en lokalplan ud fra det fremlagte projekt for museumsudvidelsen.

- Vi glæder os til at komme videre - der er endnu en masse ting, der skal besluttes, og vi skal have projektet fuldt finansieret, men vi er meget glade for, at vi nu får lov at gå videre, udtaler direktør for Skagens Museum, Lisette Vind Ebbesen, der dog mener, at det har været en god og sund debat, der har været omkring udbygningsplanerne i foroffentlighedsfasen.

Beslutningen blev truffet tirsdag aften, hvor Plan- og Miljøudvalget behandlede resultatet af foroffentlighedsfasen vedrørende museets udvidelses- og renoveringsplaner. Udvalget besluttede der at sætte gang i udarbejdelse af en lokalplan, der dækker Skagens Museums projekt med udgangspunkt i det først fremlagte projekt - dog i revideret form.

Dermed kan museet nu begynde at tage de næste vigtige skridt i museets renoverings- og tilbygningsplaner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078