23948sdkhjf

Idealcombi vinder stor ordre i Odense

Den nordvestjyske vinduesfabrik er valgt som leverandør af ca. 3.000 vinduer og døre til Odense Andelsboligforening.
Boligselskabet OAB gennemfører de næste to år en stor facaderenovering af Ejerslykke afd. 20, og sammen med Cowi i Odense har selskabet valgt Idealcombis produktserie ”Frame” i kombineret træ-aluminium til en ordresum på knap 9 mio. kr.

Opgaven forløber over to etaper, hvor der i hver etape udskiftes vinduer og døre i 195 lejligheder i boligforeningen. Mogens Knudsen Langeskov A/S har vundet entreprisen og monterer allerede de første elementer her i begyndelsen af marts.

Har fået alle krav opfyldt
Det har fra begyndelsen været OABs ønske at finde frem til en træ-alu-løsning, der kunne fjerne vedligeholdelsesudgifterne af vinduer og døre på budgettet fremover.

Forud for valget af leverandør foretog OAB en grundig markedsundersøgelse, og sidste forår lagde selskabets inspektører vejen forbi Idealcombis fabrik i Hurup Thy. Inspektør Roland Nicolajsen fortæller:

- Vi har kigget på mange vinduer, men fik på vores besøg sidste år et godt indtryk af både Idealcombi og deres produkter. Vi har hele tiden lagt vægt på at finde en ISO-certificeret forhandler, hvor vi har følt os sikre på kvalitetsstyringen hele vejen gennem produktionen af elementerne, og vi har samtidig haft en del krav til både kvalitet, funktion og garanti. Vi har fået det hele opfyldt med vinduerne fra Idealcombi.

Dansk kvalitet betyder fortsat noget
Hos Idealcombi glæder salgschefen for DK Vest, Klaus Wendelboe Hansen, sig over den store ordre, og han fremhæver to faktorer som afgørende forudsætninger for, at det lykkedes at vinde licitationen:

- Det er jo en attraktiv ordre, så vi har i sagens natur været meget spændte på licitationens udfald, men vi har også samtidig vidst, at vi kunne matche OABs høje krav. Vi har gennem hele finanskrisen holdt fast i vores materialevalg og vores høje krav til kvalitet, og vi er ikke på noget tidspunkt gået på kompromis med vores oprindelige idé til konstruktion og design af alle vores produktserier. Vi oplever gang på gang, at det har været den rigtige satsning og ser det også nu med Ejerslykke-projektet, hvor bygherren har stillet krav til netop kvalitet og konstruktion, siger salgschefen og fortsætter:

- Vi hører oftere og oftere fra både rådgivere, entreprenører og bygherrer, at vores strategiske valg om at blive i Danmark, og dermed bevare vores arbejdspladser i Hurup Thy, har indvirkning på deres opfattelse og efterfølgende valg af Idealcombi som samarbejdspartner. Området i Nordvestjylland har gennem finanskrisen været hårdt ramt at lukninger og flytninger, men direktionen har ikke på noget tidspunkt haft ambitioner om at rykke til udlandet – det får vi meget positiv respons på. Samtidig mærker vi også, at dansk kvalitet og design stadig har betydning for langt størsteparten af vores kunder, forklarer han.

Idealcombi er Danmarks største familieejede vinduesproducent og råder over 88.000 m² produktionsanlæg i Hurup Thy. Virksomheden har afdelinger i København, London og Dublin og arbejder lige nu på en udvidelse med åbning af to helt nye salgsafdelinger i Aarhus og Oslo. Begge afdelinger er allerede bemandet og forventes at blive officielt indviet i løbet af foråret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093