23948sdkhjf

Loxam vinder byggepladsservice ved sygehusbyggeri

Det er Loxam Danmark, som står for etablering og servicering af byggepladsen, når byggeriet på Slagelse Sygehus nye akutafsnit går i gang.
Det sker stadig oftere, at etablering og drift af byggepladsen bliver formuleret som en selvstændig entreprise. Det er også tilfældet, når Region Sjælland opfører en ny akutafdeling på Slagelse Sygehus i det kommende halvandet år.

Entreprisen med byggepladsservice er vundet af Loxam Danmark, som er en af landets største udlejere af materiel og maskiner til byggeri og anlæg.

- Vi skal tage os af alle de ting, som skal til, for at byggepladsen kan fungere. Så kan de firmaer, der har vundet fagentrepriserne, koncentrere sig om det egentlige byggeri,” siger afdelingsleder Gert Panton fra Loxam i Greve.

Han forklarer, at Loxam har tilrettelagt etablering og service af byggepladsen i samarbejde med Rambøll, som er projektets rådgiver.

Forberedelse, service og forsyning
Loxams opgave bliver således at etablere mandskabsvogne, kontor og mødelokaler i takt med, at de virksomheder, som arbejder i fagentrepriserne, rykker ind på pladsen. Desuden skal Loxam sørge for indhegninger, rækværk, stilladstrapper plus forsyning, renovation og anden service. Alt sammen til en byggeplads, som når den er på sit højeste, vil beskæftige 120-140 mand.

- Vi har allerede sat 8 moduler op, om lidt forventer vi at sætte yderligere 8 op. Dertil kommer jo al den service og forsyning, som skal til – vand, strøm, kloakering, renovation. Desuden skal vi etablere og vedligeholde skiltningen af forbud og sikkerhedsforskrifter, sørge for førstehjælpsstandere og foretage en del oprydning og rengøring omkring håndværkerne. Senere i projektet kommer vi også til at levere varme og affugtning, forklarer Gert Panton.

Han skønner, at Loxams fleksible arbejdsstyrke vil tælle fra et par stykker til helt op til omkring 25 mand i perioder og afhængigt af, hvor i den 18 måneder lange byggeperiode, man er henne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125