23948sdkhjf

Wavin og Grundfos med fokus på skybrudssikring

Danske Kloakmestres Fag- og Indkøbsmesse i Brædstrup har fået Wavin og Grundfos som hovedsponsorer. På messen har de to virksomheder bl.a. skybrudssikring som tema.
Der bliver hektisk aktivitet i hovedteltet på de to messedage i Brædstrup, når Danske Kloakmestres Fag- og Indkøbsmesse løber af stablen.

Både Wavin og Grundfos bakker op om messen og eventen den 29. og 30. marts. Og det har sin forklaring:

- Den lokale kloakmester er nøglen til at løse udfordringerne i det åbne land, siger salgschef Troels Krogh fra Wavin og salgschef hos Grundfos Børge Holst Hansen, og tilføjer:

- Det er den lokale kloakmester der har lokalbeboernes tillid. Det er ham, man ringer til, når man har et problem med sit afløb. Så det er vigtigt for os som producenter at være i dialog med den lokale kloakmester – ikke kun for at sælge varer, men fordi det er ham, der kender behovene i markedet. Så vi kommer ikke kun for at fortælle og vise frem, men også for at lytte.

Håndtering af store mængder regn
Foruden DM i kloakarbejde er det også under teltdugen, at arrangementets hovedsponsorer løfter sløret for en række nyheder til de danske kloakmestre.

Salgschef Troels Krogh fra Wavin og salgschef hos Grundfos Børge Holst Hansen fortæller, at de seneste års voldsomme regnskyl har sat fokus på løsninger til håndtering af store regnmængder.

Wavin præsenterer en ny generation af olieudskillere med bypass-systemer, der kan håndtere store regnmængder. Desuden bliver der mulighed for at se nærmere på systemer til infiltration af regnvand og serien af Wavin-brønde med fleksible muffer.

Hos Grundfos har de færdigmonterede pumpebrønde for kloakering i det åbne land fået en ny mission som skybrudssikring af afløb. Her fungerer brøndenes kontraventil som garant for, at spildevand ikke presses ind i husene, når det offentlige kloaknet ikke kan klare de store mængder regn. Pumpebrøndens sumpvolumen gør også, at husets afløb kan benyttes under oversvømmelse. På messen præsenterer Grundfos også en ny serie af dræn- og spildevandspumper op til 4 kW.

Det er ikke kun som sponsorer, at Wavin og Grundfos finder sammen. Wavins anerkendte tryknedsivnings-anlæg er specielt konstrueret til – og leveres med – en Grundfos AP-spildevandspumpe.

Yderligere oplysninger kan findes på : www.kloakevent.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11