23948sdkhjf

Affaldsgebyret afskaffes i Nordfyn

Nordfyns Kommune har valgt at afskaffe affaldsadministrationsgebyret for erhvervslivet. Dermed er det kun virksomheder der benytter affaldspladserne, som får en regning.
Efter at have regnes på tallene har det vist sig, at det affaldsadministrationsgebyr, der blev indført for erhvervslivet i forbindelse med den nye affaldsbekendtgørelse, i sig selv var en udgift for Nordfyns Kommune.

- Da vi beregnede administrationsgebyret, var det omkostningerne ved at opkræve og administrere det, som medførte gebyret. Det er lidt ironisk, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget i Nordfyns Kommune, Kim Johansen, til DKNyt.dk.

Brugerne betaler
Kommunalbestyrelsen besluttede derfor på det seneste møde den 1. marts at afskaffe de forkætrede gebyr. I stedet skal virksomheder, som benytter sig af kommunens genbrugspladser fra 1. april 2012 benytte et klippekort.

- Hvis ikke man bruger vores erhvervsordning, så skal man selvfølgelig heller ikke have en regning. Det er unødvendig administration for både virksomheder og kommune, og det giver ikke nogen mening, siger Kim Johansen til DKNyt.dk.

Klippekortene, som skal anvendes ved brug af de kommunale genbrugspladser, kan købes ved henvendelse til Genbrug og Renovation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078