23948sdkhjf

Lille tømrermester udvider

Arbejde er der nok af for Tømrermester Morten Dahl. Så meget faktisk at han er i gang med at tilknytte nye folk.
Krisen mærker man ikke meget til hos Tømrermester Morten Dahl.

Firmaet har dels en pæn tilgang af tømrerarbejde så som udskiftning af vinduer og tage, dels en samarbejdsaftale med typehusfirmaet Huscompagniet. Og der er mere arbejde på vej til det lille firma:

- Det ser rigtig fornuftigt ud, siger Morten Dahl til Budstikken Fredericia.

Morten Dahl og en kompagnon startede i 2007 som selvstændige med selskabet HindBoDahl. Det varede indtil slutningen af 2011, hvor den 30-årige tømrer overtog hele firmaet, som samtidig blev omdøbt til Tømrermester Morten Dahl.

Flytteplaner
Fremgang for det lille firma betyder, at man både leder efter en ny svend og går med planer om at tilknytte en lærling. Jobbet som svend har der allerede været stor opmærksomhed omkring. Men det er med blandede følelser, at den unge virksomhedsejer modtager de mange henvendelser på jobbet:

- Det er godt for mig, fordi jeg kan få en virkelig kvalificeret medarbejder, men det er jo også lidt skidt, fordi det siger lidt om, hvor mange der går ledige, siger Morten Dahl til Budstikken Fredericia.

Ud over udvidelsen på medarbejdersiden går firmaet også med flytteplaner. Hvor man i dag har adresse i Bække skal firmaet, så snart det bliver muligt, flyttes til en adresse i Trekantsområdet, som er mere central.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078