23948sdkhjf

Sønderjysk VVSer udvider og opkøber

Günther Bred VVS Kruså har pr. 1. marts overtaget Kværs VVS samt startet den nye afdeling Bred VVS Aabenraa.
Günther Bred VVS Kruså udvider igen.

Fra 1. marts har vvs-virksomheden overtaget Kværs VVS i Kværs ved Gråsten. Samtidig rykker man godt 30 km mod nord, idet der samme dato var opstart på den nye afdeling Bred VVS Aabenraa.

Forventninger til overtagelsen af Kværs VVS, der med mange år på bagen har et godt navn og en stabil kundekreds, er, at det vil være muligt at få både flere og større opgaver ved de gamle, kendte kunder.

- Den tidligere ejer var nødt til at afvise kunder med for store opgaver på grund af en begrænset kapacitet. Det vil ikke længere være et problem, da vi nu kommer med kapacitet til også at udføre arbejde i større omfang, siger Martin Bred, ejer af Günther Bred VVS, til Building Supply.

Kontinuitet og lokalt kendskab
Med overtagelsen af Kværs VVS og åbningen af afdelingen i Aabenraa står Martin Bred nu i spidsen for fem vvs-firmaer; Günther Bred VVS A/S, som han overtog efter faderen, Gråsten VVS A/S samt Egerbjerggaard Smedie og VVS, der blev købt i juni sidste år, og altså nu også Kværs VVS og Bred VVS Aabenraa.

I aftalen om købet af Kværs VVS ligger, at den tidligere ejers søn på et senere tidspunkt kan blive tilknyttet firmaet og drive det videre under det gamle navn.

- Ved at bevare det gamle navn skabes kontinuitet i forhold til de gamle kunder, ligesom vi bevarer kendskab og tilhørsforholdet i lokalområdet. Denne tilgang er også årsagen til, at de øvrige firmaer har bevaret de oprindelige navne, forklarer Martin Bred til Building Supply.

Udadvendthed knuser krisen
Den løbende ekspansion hos den sønderjyske virksomhed sker i periode, hvor branchen ellers er præget af krisen. Den har man ikke har mærker meget til i vvs-virksomheden, og det har Martin Bred et bud på, hvorfor man har undgået.

Siden han overtog virksomheden efter faderen, har Martin Bred blandt andet brugt mange kræfter på det opsøgende arbejde.

- Jeg kontakter alle ingeniører og rådgivere og forhører mig om, hvilke udbud der er i området, og hvordan vi eventuelt kan gribes det an, forklarer Martin Bred, som vurderer at have kontaktet 75 virksomheder rundt om i Sønderjylland.

Tilgangen har været en succes. Indtil videre er der kommet 10-15 projekter i hus på den konto. Samtidig spredes kendskaben til virksomheden. Alt i alt tid og kræfter, som er givet godt ud for virksomheden, der er gået fra 16 til 26 ansatte i løbet af et års tid.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.268