23948sdkhjf

Spot på ungdomsboliger i Aalborg

De kommende år opføres ca 2.700 almene ungdomsboliger i Aalborg. Utzoncenter i Aalborg åbner tirsdag den 13. en udstilling om ungdomsboligerne.
Aalborg Byråd har givet tilsagn til opførelse af ca. 2.700 almene ungdomsboliger de kommende fire år. Det svarer til 72 procent af alle nye almene ungdomsboliger i Danmark. Byggeriet skal ses i sammenhæng med Aalborg Kommunes vision er at blive Danmarks bedste studieby.

I forbindelse med processen for projekterne har Aalborg Kommune afholdt en række dialogmøder med boligorganisationerne og deres rådgivere, hvor der er stillet særlige krav til arkitektur og bæredygtighed. Udviklingen af projekterne er således foregået i et tæt samarbejde mellem boligforeninger, rådgivere og kommune.

Utzoncenter i Aalborg slår nu dørene op for en ny udstilling om ungdomsboligerne.

Aktørernes syn på processen
På udstillingen præsenteres otte af boligprojekterne i model og på plancher. Satsningen på ungdomsboligbyggeri sættes ind i en overordnet sammenhæng med Aalborgs Kommunes planstrategi gennem plancher, en stor bymodel og videoer med interviews med forskellige aktører: Borgmester Henning G Jensen, Direktør for Boligforeningen Himmerland Ole Nielsen, arkitekt Kim Flensborg indehaver arkitektfirmaet Nord, arkitekt Nils Pagh Andreasen partner i arkitektfirmaet Kærsgaard og Andersen, og arkitekt Louis Becker direktør for Henning Larsen Architects.

Udstillingen vil kunne ses i Spidsgatterhallen i perioden 14. marts til ultimo juni 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125