23948sdkhjf

Øbro Træ stormer ud af krisen

Den københavnske tømmerhandel er gået fra røde til sorte tal og har netop præsenteret sit bedste resultat i 70 år.
Efter to år stort set uden indtjening i 2009 og 2010 lancerede Øbro Træ sidste år strategiplanen ”Vækst med sund fornuft”, og det har givet bonus.

Driftsresultatet i 2011 blev et overskud tæt ved 3 mio. kr., og før skat hentede virksomheden et overskud på 2,7 mio. kr. Til sammenligning sluttede 2010 med et underskud på -50.420 kr.

- På bare ni måneder er paradigmeskiftet fuldt implementeret, og det har betydet en del engangsomkostninger i virksomhedens daglige drift. Så under hensyntagen hertil anser vi resultatet som solidt og tilfredsstillende, fortæller direktør Uwe Plugge.

Markant fremgang på begge adresser
Øbro Træ er grundlagt i 1940 og driver to byggevarehandler – én på Kattegatvej i Nordhavnen og én i Randersgade tæt ved Østerbrogade i København.

Som et led i den nye strategi har Øbro Træ gennemført en betydelig udvidelse af forretningen. Det har medført, at grossistafdelingen i Nordhavnen nåede sit vækstmål og på blot ni måneder formåede at passere 100 mio. kr. i omsætning.

- Det er en markant vækst, idet omsætningen i denne afdeling var 17 mio. kr. i 2010. Derudover kan vi i vores lokalt forankrede afdeling i Randersgade melde om en vækst på 18 procent i forhold til 2010. Det bekræfter, at der er plads til en Trælast på det indre Østerbro, som er et besøg værd, og lader tiden gå tilbage 1940’erne, siger Uwe Plugge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095