23948sdkhjf

Konkurrence for teater-renovering

Helios Teater skal renoveres og det omkringliggende område indrettes med blandt andet en butik. Faaborg-Midtfyn kommune har nu afsat midler til en arkitektkonkurrence.
Faaborg-Midtfyn kommune afsætter penge til en arkitektkonkurrence for den planlagte renovering af Helios Teater og til indretning af det nære byrum - blandt andet med plads til en butik.

Det sker i forbindelse med, at at en enig kommunalbestyrelse den 6. marts vedtog at godkende købet af Helios Teatret.

Arkitektkonkurrencen forventes afviklet hen over sommeren 2012, så der kan offentliggøres et vinderprojekt i slutningen af september.

Overtagelse den 1. maj
Men beslutningen står ikke alene. Kommunalbestyrelsen lægger samtidig vægt på, at Helios skal være en biograf og et hus, der drives af byens mange aktive og kreative borgere og forventer, at de nu finder sammen og i fællesskab udvikler en model for stedets drift, indhold og udvikling, som baserer sig på lokale og frivillige kræfter.

Faaborg-Midtfyn Kommune forventer at overtage Helios Teatret den 1. maj 2012. Indtil da vil kommunen drøfte den fremtidige drift med de primære kulturelle aktører, der i dag er aktive i Faaborgs kulturliv og forhåbentlig også med en nystiftet biografforening, når det lykkes byen at få sådan en på benene.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086