23948sdkhjf

Røde tal på bundlinjen hos CMO Byggeri

CMO Byggeri A/S kom ud af seneste regnskabsår med et underskud på ca 1,4 millioner. Ledelsen har iværksat tiltag, som blandt andet skal forbedre kapacitetsudnyttelsen.
Det Varde-baserede tømrer- og snedkerfirmaet CMO Byggeri A/S har præsenteret det første regnskab i fem år, som ikke bød på et overskud.

Firmaets bruttofortjeneste var i 2010/2011 på 3,8 mio. kroner mod 4,5 mio. kroner åre før. Resultatet af den primære drift var negativ med -1,6 mio. kroner, hvor det i 2009/2010 var positivt med 936.056 kroner.

Resultatet efter skat var på den baggrund et underskud på -1,4 mio. kroner, hvor der året før var overskud på293.778 kroner.

Efter underskuddet var selskabets egenkapital pr. 30. september 2011 negativ med -539.972 kroner.

Positiv udvikling
- Resultatet er ikke tilfredsstillende. Resultatet er delvist påvirket af en entreprise, som har været stærkt tabsgivende. Derudover kunne ledelsen i foråret konstatere, at der ikke var tilstrækkelig effektiv kapacitetsudnyttelse i virksomheden. I den anledning blev en række effektiviseringer iværksat. Som følge af disse tiltag, som er resultatforbedrende og ud fra selskabets ordrebeholdning vurderes det, at selskabets kapatilforhold reetableres i indeværende regnskabsår, oplyser firmaets ledelse i årsrapporten, og fortsætter:

- Selskabets budgetter for det kommende viser en positiv udvikling og de realiserede budgettal understøtter dette. Endvidere har selskabets pengeinstitut bevilget en kreditramme, der sikrer fortsat drift det kommende år.

CMO Byggeri A/S slår blandt andet på sit arbejde med lavenergihuse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078