23948sdkhjf

MT Højgaard graver sig ned under motorvej

Entreprenørselskabet står for at grave tunnellen, som skal føre Vipperødvej under Skovvejen, der ombygges til motorvej.
Vejdirektoratet er nu så langt med at bygge den østlige del af Skovvejen om til motorvej, at der skal anlægges en tunnel til at føre Vipperødvej under Skovvejen.

Det får konsekvenser for trafikken, hvor de to veje krydser hinanden, da der ikke være krydsende trafik på en motorvej. Ved Vipperødvej er løsningen en tunnel under motorvejen.

- M.J. Eriksson A/S har den samlede entreprise med opgradering af Skovvejen. Og det er MT Højgaard A/S som udførende på selve tunnelarbejdet ved Vipperødvej samt i øvrigt de to brokonstruktioner ved henholdsvis Roskildevej og Hellestrupvej, oplyser projektleder Jette Buch-Hansen til Building Supply.

Flere konsekvenser
Arbejdet betyder, at der nu er lukket for at køre over Skovvejen ved Vipperødvej. Trafikanter på Skovvejen i retning mod Kalundborg kan dog fortsat dreje til højre ad Vipperødvej i retning Vipperød. Ligeledes kan trafikanter på Skovvejen i retning mod Roskilde dreje til højre ad Vipperødvej i retning Nyby.

- I begyndelsen af april lukker vi helt for adgangen fra Skovvejen til Vipperødvej i retning Nyby, og senere på året gør vi det samme ved adgangen til Vipperødvej i retning Vipperød. Når det sker vil der først være først være mulighed for at passere Skovvejen, når vi forventet åbner for tunnelen i forsommeren 2013, siger Jette Buch-Hansen.

Hun tilføjer at trafikanterne på Skovvejen for tiden desuden vil kunne se, at Banedanmark arbejder på at bygge dobbeltspor mellem Lejre og Vipperød.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067