23948sdkhjf

Konstruktionspris til ’verdens skæveste hotel’

Bella Sky Hotel har fået IABSE Danmarks konstruktionspris 2011. Holdet bag den spektakulære konstruktion er 3XN, NCC og Rambøll.
Bella Sky Hotel i Ørestad har allerede høstet flere priser for sin spektakulære arkitektur og unikke konstruktion.

Hotellet, der hælder næsten fire gange så meget som det skæve tårn i Pisa kan nu tilføje IABSE Danmarks prestigefyldte konstruktionspris til samlingen.

Innovativt, udfordrende og inspirerende
Prisen, der gives for sin innovative, udfordrende og inspirerende konstruktion blev mandag i sidste uge overrakt af IABSE Danmarks formand, Ib Enevoldsen, til direktøren for Bella Sky Hotel, Anders Duelund:

Prisen er endnu et bevis på, at det er noget helt unikt, vi har opført her sammen med projektholdet. Det er rigtig meget værd for os i forhold til markedsføringen af hotellet,” udtaler Anders Duelund efter at have modtaget prisen.

I selskab med internationale ikoner
Med prisen kommer Bella Sky Hotel i selskab med ikoner som DR’s koncerthus, Operaen i København og Øresundsforbindelsen. De to sidstnævnte har vundet IABSE’s internationale konstruktionspris, som Bella Sky Hotel også skal indstilles til.

The International Association for Bridge and Structural Engineering (IABSE) tæller 4.000 medlemmer i 100 lande og har eksisteret siden 1929.

Fakta
Med sine 23 etager, 812 designværelser og 27 fleksible møde- og konferencerum er Bella Sky Nordens største hotel. Hotellet består af to tårne, der hælder mere end 15 grader i hver sin retning.

Holdet bag Bella Sky Hotel er 3XN (arkitektur), NCC (entreprenør) og Rambøll (konstruktionsingeniør).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14