23948sdkhjf

Farums stadion ombygges for 9 millioner

Farum Park får nu kunstgræs og varme i banen. Udbud på det 9 millioner kroner dyre projekt udsendes inden længe.
Furesø Kommune og FCN har netop færdigforhandlet en aftale, der giver fodboldklubben FC Nordsjælland (FCN) en opvarmet kunstbane.

Anlæg af kunstgræsbane med varme vil kræve en samlet anlægsinvestering på ca. 9 mio. kroner. FCN og Dansk Boldspil Union (DBU) dække minimum 3 mio. kroner af anlægsomkostninger. Den resterende andel skal som udgangspunkt finansieres af Furesø Kommune.

Hvis sikringen af varme og en omlægning af den nuværende bane på Farum Park skal nås inden opstart af Superligasæsonen 2012/2013, skal anlægsarbejdet kunne påbegyndes ved denne sæsons afslutning den 28. maj 2012. Inden da skal anlægsprojektet i udbud.

16 gange så mange timer på græs
Baggrunden for beslutningen er, at Dansk Boldspils Union kræver, at alle Superligaklubber skal have varme i banen inden sæsonstart 2012. Aftalen er derfor nødvendig, hvis FCN stadig skal kunne spille i Superligaen. Kultur- Idræts-, og Fritidsudvalget samt Økonomiudvalget har godkendt aftalen og anbefalet den til byrådets godkendelse.

Aftalen åbner op for at, at anlægget Farum Park kan blive brugt langt mere, end det bliver i dag. I dag spilles der ca. 100 timer på grønsværen. Med den nye aftale får vi omkring 1600 timer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079