23948sdkhjf

Kontorer skal ombygges til 20 boliger

Ejendomsgruppen Danmark A/S vil ombygge to ejendomme i det centrale Herning til små boliger. Den principielle godkendelse er på plads.
I samarbejde med Årstiderne Arkitekter har Ejendomsgruppen Danmark A/S udarbejdet et skitseoplæg til etablering af boliger i ejendommene på Fredensgade 4 i Herning.

Bygningerne er i dag indrettet som kontorer, der dog står halvtomme. Derfor har man udarbejdet planerne om at indrette boliger i etagerne over stueplan i de to ejendomme.

Ombygningen indebærer etablering af 20 boliger. De fordeles på henholdsvis 2. og 3. etage og 2., 3. og 4. etage af de to ejendomme. Boligerne er skitseret med et areal på ca. 66 m² pr. bolig med fire boliger pr. etage og et fællesareal på ca. 32 m².

Kræver ny lokalplan
Inden planerne kan realiseres kræves en ændring i lokalplanen. Den tillader i dag ikke boliger i bygningernes tre nederste etager. Ændringen har kommunens byplanudvalg allerede – i princippet – sagt god for:

- Vi har givet vores principielle godkendelse af forslaget. Boligerne vil rette sig mod unge mennesker, og dem vil vi gerne se flere af i Herning by, fortæller formanden for Herning Byråds byplanudvalg, Kent Falkenvig, til aoh.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078