23948sdkhjf

Det Sker: Lean i renoveringsprojekter

Der er fokus på milliardstore offentlige renoveringsprojekter, når Lean Construction den 23. marts inviterer hele byggebranchen til årsmøde.
Landets kommuner og regioner skal det kommende årti renovere offentlige bygninger som skoler og hospitaler for mange milliarder, og samtidig igangsætter boligforeninger store renoveringsprogrammer på det almene boligområde.

Derfor er renovering på dagsordenen hos Lean Construction, når foreningen den 23. marts holder sit tilbagevendende årsmøde. Her vil fokus være på brug af Lean-principper i forbindelse med renovering, belyst fra flere vinkler – fra bygherrer over arkitekter til udførende.

Masser af spændende oplæg
En af talerne er amerikanske Glenn Ballard, der er professor og medstifter af Lean Construction Institute på Berkeley University i Californien.

Dr. Ballard har 25 års erfaring inden for byggebranchen og er en internationalt anerkendt ekspert, som, udover at have bidraget med teoriopbygningen og metodeudviklingen omkring Lean Construction, også har været en aktiv part på flere store internationale projekter.

Foruden Glenn Ballard er der oplæg fra NCC, Enemærke og Petersen, Akademisk Arkitektforening, Lejerbo og Novo Nordisk.

Deltagelse på årsmødet er åbent for alle og gratis, og du kan tilmelde dig på www.leanconstruction.dk senest den 21. marts. Årsmødet afholdes på Teknologisk Institut i Taastrup fredag den 23. marts kl.9.00 til 15.00.

Lean Construction - DK er en forening, der arbejder for at trimme byggeprocessen og er samlingsstedet for de danske aktiviteter for Lean Construction/Trimmet Byggeri. Lean Construction - DK arbejder med at udbrede og implementere Lean Construction i dansk byggeri og at udbrede både danske og internationale erfaringer om den trimmede byggeproces.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078