23948sdkhjf

Fynsk udvikler bygger boliger i Odense for 60 millioner

Barfoed Group skyder gang i endnu et boligprojekt i hjembyen Odense. Hen over sommeren begynder opførelsen af August Have på Nyborgvej, hvor udvikleren har købt en grund af Odense Letbane, skriver selskabet i en pressemeddelelse. 

I August Have bygges 46 nye 1-, 2- og 3-værelses boliger med altaner og parkering. Boligerne bliver nabo til et andet byggeri opført af Barfoed Group, Fillippas Have, som består af 30 boliger. 

– Det er en rigtig god placering tæt på alt i Odense, og så er det fantastisk spændende at være med til at sætte et så massivt fodaftryk på et område i byen, som gennemgår en stor udvikling med blandt andet Letbanen foran døren, men det er også et område som vi kender godt, da vi har drevet virksomhed på den anden side af gaden i mange år, og derfor er det sjovt på den måde at ”vende tilbage” til området, hvor vi ejer en del ejendomme, udtaler koncerndirektør Frederik Barfoed. Barfoed Group, i pressemeddelelsen. 

Juul & Frost er arkitekt på projektet og OBH Gruppen ingeniør. 

August Have opføres med Petersen teglfacader og gyldne tag- og facadeplader. De nye 2- og 3-værelses boliger får yderligere en fransk altan mod Nyborgvej og på bagsiden af ejendommen har facaderne fremskudte karnapper, der forbedrer lysforholdene og skaber nicher til de store altaner. 

Barfoed Group overtager området i april 2021, hvorefter opførelsen af byggeriet påbegyndes. Boligerne forventes at være klar til indflytning til studiestart 1. september 2022 og har en samlet projektsum på 60 mio. kr. 

Lige nu opfører Barfoed Group også 249 boliger og erhverv på Munkebjerg Park og 138 boliger på Christians Park i Odense, der også bygges til indflytning i 2022. 

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.126