23948sdkhjf

Gyldne bygge-palmer til Biblioteket

Biblioteket - kulturhuset og biblioteket - på Rentemestervej i København - vinder MIPIM Award for bedste ombygning i 2012. Arkitekter bag projektet er Cobe og Transform.
Biblioteket og kulturhuset, der slet og ret bærer navnet "Biblioteket" har modtaget den prestigefyldte pris MIPIM Award – ejendomsbranchens Gyldne Palmer.

Prisen for "Bedste ombygning i 2012" blev tildelt byggeriet ved den internationale ejendomsmarkedskonference MIPIM, der afholdes i Cannes. Hæderen kommer få måneder efter, at det spektakulære byggeri modtog Københavns Kommunes Bygningspræmiering for bedste nybyggede kulturbyggeri samt Hovedstadens Forskønnelsespris for bedste nybyggeri i København.

Biblioteket er en ombygning og udvidelse af et eksisterende kulturhus i Københavns Nordvest-kvarter. Byggeriet kunne åbne sine døre i maj 2011 og er tegnet af arkitekterne Cobe og Transform i samarbejde med Brdr. A&B Andersen, Wesssberg og Schønherr.

Blandt verdens bedste
- Den internationale MIPIM Award har tidligere præmieret nogle af verdens bedste bygningsværker. Vi er derfor utrolig stolte af at vinde denne fornemme pris. Med prisen får vi samtidig mulighed for at vise projektet internationalt, hvilket i sig selv er en fantastisk anerkendelse af vores arbejde, udtaler Lars Bendrup, indehaver og arkitekt hos Transform.

- Vinderne af MIPIM Award bliver udvalgt af en international jury bestående af Europas developere og entreprenører. Det er en stor anerkendelse at modtage denne pris, da det betyder, at projektet dermed også har vundet hæder blandt investorer. Biblioteket fik kamp til stregen af innovative projekter fra hele verden, og prisen er med til at skabe opmærksomhed om Cobe og Transform, om København og om dansk arkitektur i det hele taget, fortsætter Dan Stubbergaard, indehaver og arkitekt hos Cobe.

MIPIM (Marché International des Professionnels d’Immobilier) er en international ejendomsmarkedskonference, der afholdes i Cannes hvert år. MIPIM-messen er mødested for Europas developere og entreprenører. Og hvert år uddeles en række priser til byggerier, som udmærker sig inden for 11 specifikke kategorier.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158