23948sdkhjf

Østjysk entreprenør vinder sports-Rambla i Ringsted

Et nybyggeri til 44,5 mio. kr. samler nu Ringsteds sportscenter under ét som Rambla Ringsted Sport Center. Entreprisen på projektet er gået til Base Erhverv, der var lavestbydende budgivere i en begrænset licitation med fem indbudte entreprenører. Det viser referatet fra seneste møde i Ringsted Kommunes plan- og boligudvalg. 

Projektet tager navn af den foyerbygning, kaldet Rambla, der fysisk sammenbygger sportscentrets eksisterende haller, svømmeland og gymnastiksal. Desuden opføres der en ny tilbygning for reception og kontorer, en multisal til kampsport samt en ny køkkenbygning og selskabslokaler, ligesom et eksisterende cafeområde omdannes.

Hele projektet har fået en anlægsbevilling på 44,5 mio. kr. 

Udvidelsen af sportscentret er tegnet af Rubow Arkitekter, der sammen med Wissenberg, Tyréns og Gade Mortensen, vandt opgaven med cirka 1900 kvm nybyggeri og cirka 200 kvm ombygning, tilbage i september 2018. Med arkitekternes ord skal Ramblaen været førstehåndsindtrykket, som styrker den samlede rumlige og arkitektoniske oplevelse af sportshallerne i et åbent og lyst samlingssted.  

Arbejderne opstarter i løbet af dette forår. Rejsegilde forventer i vinteren 2021, og den nye rambla kan efter planen indvies i ultimo 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125