23948sdkhjf

Energipris vækker glæde hos Thermisol

Thermisol, som løb med Byggeriets Energipris på TUN Byg 2012, betegner udviklingen af bedre isoleringsløsninger som firmaets eksistensberettigelse.
Thermisol fik i går overrakt Byggeriets Energipris. Det var derfor en glad Finn Brødløs, administrerende direktør i Thermisol, som Building Supply møder på firmaets stand på TUN Byg 2012.

Energiprisen fik Thermisol for Titan Slimline, en ny type murisolering fremstillet af hårde PIR isoleringsplader belagt med flerlags aluminiumfolie på begge sider og påklæbet 20 mm mineraluld. Løsningen kombinerer dermed en lav U-værdi med slanke ydervægge og dermed øget beboeligt gulvareal.

Idéen kom af, at det viste sig, at 2015-byggereglementet ville medføre for dybe mure i boliger, som isoleres med almindelige isoleringsmateriel.

- Vi må kunne knække den her nød, sagde vi til os selv. Målet var at bevare den almindelige tykkelse på murerne, som vi kender i dag, forklarer Finn Brødløs til Building Supply.

Nytænkning skaber positiv dialog
Resultatet af Thermisols arbejdet ses nu i den prisvindende løsning. Den er på firmaets stand opbygget i tværsnit. Og den måde at gøre tingene på har vakt stor interesse fra de besøgende og givet positive reaktioner.

- Det giver en dialog og en interesse, at der er brudt med vanetænkningen i opbygningen af en stand og præsentationen af produkterne, beretter Finn Brødløs.

Udvikling i højsædet
- Vi er glade for, at komiteen har set kvaliteten i produktet og det arbejde Thermisol laver, siger en stolt Finn Brødløs, da snakken falder på Byggeriets Energipris.

Fremadrettet er det fortsat Thermisols strategi at udvikle optimale isoleringsløsninger. Det gør virksomheden ved at finde nye måder og materialer, som kan give bedre isoleringsløsninger.

- Det er selve virksomhedens eksistensberettigelse, understreger Finn Brødløs, som forklarer, at processen sker i samarbejde med kunderne, så man er sikker på, at det virker.

På TUN Byg 2012 har det derfor været en positiv oplevelse, at man i dialogen med arkitekter, entreprenører og murermestre har kunnet vise, at produkterne lever op til 2015-standarden samt at det er økonomisk rentabelt at anvende.

- Vi kan virkelig mærke, at miljø og energi er langt mere i fokus, og skinner ganske enkelt igennem i hele kæden. Det er det nye samtalekøkken, afslutter Finn Brødløs med henvisning til Lars Storr-Hansens åbningstale.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094